Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Кой предлага хора с явни психически отклонения за освидетелстване,

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Кой предлага хора с явни психически отклонения за освидетелстване,
Коментари Харесай

Зрител на „Студио Хъ” към академик: Защо Бойко Борисов още не е освидетелстван?

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевизия 7/8

Кой предлага хора с очевидни душевен отклонения за освидетелстване, за какво Бойко Борисов не е освидетелстван? С този въпрос фенът на „ Студио Хъ ” по Телевизия 7/8 Милко Петков се обърна към госта в студиото учен Дроздстой Стоянов.

Това е доста забавен въпрос, регулаторно това, което вие потребителите наричате освидетелстване, в действителност е формирано от три типа експертни мнения. Онова, за което пита вашият фен, се назовава правоспособност, лишаване на цивилен права. Отнемане на цивилен права, в това число ръководство на лично имущество, движимо и недвижимо, се случва след експертиза, осъществена по гражданския процесуален кодекс, сподели акад. Стоянов.

Експертизата се назначава от цивилен състав на съответния съд, нормално делата са дву или триинстационни според от претенцията. Експертизата включва психолог и психиатър. Кой предлага за освидетелстване, няма подобен орган. Вие може да ме предложите, на следващия ден заран не е работен ден, в понеделник можете да внесете желае. Всеки един може да претендира, че обещано лице е недееспособно, в компетентността на съда е дали ще допусне това искане за разглежгдане и в случай че го допусне до разглеждане, да назначи съответни движимости лица, които да го прегледат, добави акад. Стоянов.

В понеделник всеки български жител може да пусне до съда едно заявление да ревизират психическата резистентност на Бойко Борисов и да ревизират експерти дали той е душевен здрав, можем да залееем съда с молби, попита водещият Тошко Йорданов.

Теоретично съдът би трябвало да реши, отговори Дроздстой Стоянов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР